Bayu Skak - Arek Wedok

  • Length: 12:4
  • Rating Average: 4.5 from people
  • View Count:
  • Author: Bayu Skak

5 Poin penting seng kudu kon ngerti tentang arek wedok SUBSCRIBE / LANGGANAN Video BAYU SKAK "Click" : http://bit.ly/BayuSkak.

Bayu Skak - Dolan Game! MALING WEDHUS lv.1

  • Length: 13:24
  • Rating Average: 4.5 from people
  • View Count:
  • Author: Bayu Skak

Sekali-kali main Game | DOWNLOAD GAMEnya diLink bawah ini http://saqlain12.blogspot.com/2012/11/sheep-dog-n-wolf-pc-3d.html SUBSCRIBE: http://bit.ly/BayuSkak.

Bayu Skak - Loro Ati

  • Length: 7:28
  • Rating Average: 4.5 from people
  • View Count:
  • Author: Bayu Skak

SUBSCRIBE: http://bit.ly/BayuSkak Loro Ati iku ancen sesuatu seng gaiso gampang diobati, ketimbang kon kabeh Loro Ati terus galau. Yokpo kon ndang ketik PLAY...

Bayu Skak - Plesetan IGA

  • Length: 5:26
  • Rating Average: 4.5 from people
  • View Count:
  • Author: Bayu Skak

SUBSCRIBE: http://bit.ly/BayuSkak Plesetan yang ga masuk akal sama sekali -_-

Bayu Skak - Ojo Ragu

  • Length: 5:25
  • Rating Average: 4.5 from people
  • View Count:
  • Author: Bayu Skak

Lek ketemu arek wedok ndek dalan ojo isin isin Rek!!! SUBSCRIBE / LANGGANAN Video BAYU SKAK "Click" : http://bit.ly/BayuSkak.

Bayu Skak - Boy Band Girl Band

  • Length: 6:9
  • Rating Average: 4.5 from people
  • View Count:
  • Author: Bayu Skak

SUBSCRIBE / LANGGANAN Video BAYU SKAK "Click" : http://bit.ly/BayuSkak Iki iku semacam rangkuman tentang keseharian urip ndek tengah-tengah pengaruh budaya k...

Bayu Skak - Bintang Asik

  • Length: 3:36
  • Rating Average: 4.5 from people
  • View Count:
  • Author: Bayu Skak

Ayo disimak terus Rek! Bintang Asik. Audisi Nyanyi Lewat HP SUBSCRIBE: http://bit.ly/BayuSkak.

Bayu Skak JTV - Cabe-Cabean VS Pupuler

  • Length: 11:56
  • Rating Average: 4.5 from people
  • View Count:
  • Author: Bayu Skak

Ayo sopo seneng pupu? ah,jujur wae seng ora seneng berati gak beres saraf'e SUBSCRIBE: http://bit.ly/BayuSkak.

Bayu Skak - Sepik

  • Length: 3:57
  • Rating Average: 4.5 from people
  • View Count:
  • Author: Bayu Skak

SUBSCRIBE: http://bit.ly/BayuSkak Keseharian nyepik seng mesti gagal Menyepik cewek paling sip yo nggawe Bee Talk Rek!!

Bayu Skak on TV MELBU TV

  • Length: 8:48
  • Rating Average: 4.5 from people
  • View Count:
  • Author: Bayu Skak

Bayu Skak arek Youtube gak mek ndek Youtube tok saiki, ndek TV pisan yo ono, dadi awakmu lek kepingin nonton Bayu Skak saben dino Minggu jam 18.30 ndek chann...

Bayu Skak - SMS singkatan

  • Length: 4:57
  • Rating Average: 4.5 from people
  • View Count:
  • Author: Bayu Skak

SUBSCRIBE: http://bit.ly/BayuSkak (BOHOSO JOWO) Stress gara-gara sms gendeng kabeh.podo di singkat-singkat.AKAN MENGHIBUR KALIAN SEMUA.

Bayu Skak JTV - Walikane Jaman

  • Length: 8:15
  • Rating Average: 4.5 from people
  • View Count:
  • Author: Bayu Skak

SUBSCRIBE: http://bit.ly/BayuSkak Jaman tambah suwe tmbah kuwalik, kabeh podo edan, sembarang edan yen ora edan ora keduman! Bayu Skak di JTV (Jawa Timur TV)...

Page: 1 of 298

Next Page