Bayu Skak - Arek Lanang & Arek Wedok

  • Length: 10:21
  • Rating Average: 4.5 from people
  • View Count:
  • Author: Bayu Skak

Berikut iki penjelasan jelas antara Arek Lanang lan Arek Wedok. seng kesehariane mesti ono wae perbedaan. SUBSCRIBE: http://bit.ly/BayuSkak.

Bayu Skak - Jomblo Gamers

  • Length: 7:22
  • Rating Average: 4.5 from people
  • View Count:
  • Author: Bayu Skak

SUBSCRIBE: http://bit.ly/BayuSkak Kebanyakan anak yang sendiri lakukan pada waktu Malam Minggu, bermain Game sampai Pagi! Hasil kolaborasi dengan si Indra Wi...

Bayu Skak - Masa Cilik

  • Length: 6:47
  • Rating Average: 4.5 from people
  • View Count:
  • Author: Bayu Skak

Yokpo masa cilikmu biyen Rek? masa cilik iku gak lepas karo keseharian di tandangi wong tuek. kadang seneng kadang yo soro. simak iki yokpo masa cilik ku. SU...

Bayu Skak - Arek Wedok

  • Length: 12:4
  • Rating Average: 4.5 from people
  • View Count:
  • Author: Bayu Skak

5 Poin penting seng kudu kon ngerti tentang arek wedok SUBSCRIBE / LANGGANAN Video BAYU SKAK "Click" : http://bit.ly/BayuSkak.

Bayu Skak - Ice Bucket Challenge

  • Length: 4:40
  • Rating Average: 4.5 from people
  • View Count:
  • Author: Bayu Skak

Tantangan seng nggarai kemeng bokongku. adus banyu Es! Wani kon Rek! Adem tenanan sumpah! http://www.alsa.org SUBSCRIBE: http://bit.ly/BayuSkak.

Bayu Skak - RIP Laptop Apik

  • Length: 5:42
  • Rating Average: 4.5 from people
  • View Count:
  • Author: Bayu Skak

Laptop Apik seng wes ngancani mulai biyen disaat duka maupun seneng saiki wes tinggal kenangan Rek! SUBSCRIBE: http://bit.ly/BayuSkak.

Bayu Skak - Dolan Game! MALING WEDHUS lv.1

  • Length: 13:24
  • Rating Average: 4.5 from people
  • View Count:
  • Author: Bayu Skak

Sekali-kali main Game | DOWNLOAD GAMEnya diLink bawah ini http://saqlain12.blogspot.com/2012/11/sheep-dog-n-wolf-pc-3d.html SUBSCRIBE: http://bit.ly/BayuSkak.

Bayu Skak - Arek Wedok Rule the World

  • Length: 8:32
  • Rating Average: 4.5 from people
  • View Count:
  • Author: Bayu Skak

Kon kabeh gak sadar lek semakin lama arek wedok iki semakin menjajah arek lanang. Kon gak percoyo karo omonganku? buktino dewe iki SUBSCRIBE: http://bit.ly/B...

SKAK - Derita Pendodol Laptop

  • Length: 10:14
  • Rating Average: 4.5 from people
  • View Count:
  • Author: Bayu Skak

Hok akhire oleh kerjoan dadi pendodol laptop. dibalik kerjoan anyare iku ono sesuatu seng menarik. opo ae seng menarik iku? yowis ndang tontonen ae iki Rek! ...

Bayu Skak - PILPRES 2014

  • Length: 4:45
  • Rating Average: 4.5 from people
  • View Count:
  • Author: Bayu Skak

Negara kita Indonesia saat ini akan menjalani Pemilihan Presiden. simak kelucuan & kekocakan apa aja dalam masa ini. NB : Lupa Ngatur Fokus. SUBSCRIBE: http:...

Bayu Skak - Sepik

  • Length: 3:57
  • Rating Average: 4.5 from people
  • View Count:
  • Author: Bayu Skak

SUBSCRIBE: http://bit.ly/BayuSkak Keseharian nyepik seng mesti gagal Menyepik cewek paling sip yo nggawe Bee Talk Rek!!

Bayu Skak - SMS singkatan

  • Length: 4:57
  • Rating Average: 4.5 from people
  • View Count:
  • Author: Bayu Skak

SUBSCRIBE: http://bit.ly/BayuSkak (BOHOSO JOWO) Stress gara-gara sms gendeng kabeh.podo di singkat-singkat.AKAN MENGHIBUR KALIAN SEMUA.

Page: 1 of 1118

Next Page